loading

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Informacije o obradi ličnih podataka

Vaše lične podatke, radi obrade i ispunjenja Vašeg zahtjeva, obrađuju Opel Southeast LLC(Szabadság út 117, Budimpešta, Mađarska), Predstavništvo Beograd, Bulevar Mihajla Pupuna 165g, 11000 Beograd, Srbija (u daljem tekstu: “Opel Predstavništvo Beograd’’ ) i – ako je primjenljivo – Vaš izabrani Opel partner, u svojstvu rukovalaca, na sljedeći način:

Obrada podataka vrši se prema Članu 10 Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (ZZPL), Članu 6 (1) (b) GDPR-a

Mi, u svojstvu rukovaoca, obrađujemo Vaše lične podatke na sljedeći način:

Podaci (obavezni podaci obilježeni su *)

Svrha(e)

1. Identifikacioni i kontakt podaci
(ime*, e-mail adresa*, br. telefona, poštanska adresa (* ako je primjenljivo))

Kontaktiranje, komunikacija i ispunjenje zahtjeva; prijava/odjava na bilten

2. Pojedinosti o modelu za koji ste zainteresovani*

Ispunjenje zahtjeva

3. Izabrani Opel partner*

Ispunjenje zahtjeva

4. Kamata za lizing/finansiranje (* ako je primjenljivo)

Ispunjenje zahtjeva

5. Podaci o konkretnom vozilu*, broj šasije *, datum prve registracije, registarski br./br. registarske tablice, očitavanje pređene kilometraže, datum/vrijeme ostavljanja vozila, datum/vrijeme preuzimanja vozila, vrsta servisa*, zamjenski automobil

Ispunjenje zahtjeva za servisiranje

 6. Vrsta upita

Ispunjenje zahtjeva koji se tiču ugovora

Elementi podataka označeni * su obavezni i zahtijevani ugovorom. Stoga ste obavezni da dostavite lične podatke. U slučaju da ne dostavite ove podatke, ne možemo ispuniti vaš zahtjev.

Podaci koji su gore navedeni čuvaju tri godine nakon prestanka ovog ugovornog odnosa.

Primaoci

Vaše lične podatke dijelimo u dolje navedene svrhe, sa sljedećim primaocima:

Podaci

Svrha/e

Primalac/i

Identifikacioni i kontakt podaci (ime*, e-mail adresa*, br. telefona, poštanska adresa (* ako je primjenljivo)), pojedinosti o modelu za koji ste zainteresovani *, izabrani Opel partner*, Kamate za lizing / finansiranje (*ako je primjenljivo), detalji konkretnog vozila*, broj šasije, datum prve registracije, registarski br.j/br. registarske tablice, očitavanje pređene kilometraže, datum/vrijeme ostavljanja vozila, datum/vrijeme preuzimanja vozila, vrsta servisa*, zamjenski automobil, vrsta upita

Ispunjenje zahtjeva

Podaci će biti učinjeni dostupnim Opel Automobile GmbH (Banhofplac, 65423 Riselshajm, Njemačka).

 

Opel Automotive GmbH i Opel Predstavništvo Beograd dijele vaše lične podatke sa zasebno angažovanim obrađivačima u cilju podrške sprovođenju navedene svrhe.

Opel Automotive GmbH i Opel Predstavništvo Beograd dijeli vaše podatke i sa zasebnim pružaocem IT usluga (GM Holdings LLC, Michigan, SAD) koji se nalazi izvan Evropske ekonomske zone (EEA), dakle u zemlji bez adekvatnog nivoa zaštite podataka. Ne postoji Odluka Evropske komisije o adekvatnosti, ali postoje odgovarajuće zaštitne mjere koje su, u ovom slučaju, pojedinačne EU standardne ugovorne odredbe (EU SCC), Da biste dobili kopiju, molimo pošaljite email na: privacyrights@opel.com.

U svakom slučaju, iznošenje ličnih podataka izvan Crne Gore u države koje nisu članice Konvencije o zaštiti lica u odnosu na automatsku obradu ličnih podataka Savjeta Europe, biće moguće samo nakon dobijanja prethodne dozvole za takvo iznošenje od Povjerenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Identifikacioni i kontakt podaci
(ime*, br. telefona)

Praćenje ispunjenja

TrackBack, 10ACT Limited, 8 Waldegrave Road, Teddington, Middlesex TW11 8HT, United Kingdom

Za dodatne informacije o pitanjima koja se odnose na Zaštitu privatnosti, pogledajte naša Pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima

Idi na vrh