loading

Ove godine Opel slavi 120 godina od početka proizvodnje automobila. Ono što je 1899. godine započelo u garaži u njemačkom Riselshajmu, sa ručno pravljenim prvim modelom Opel Patentmotorwagen, postalo je masovni fenomen, jer je Opel napravio više od 70 miliona automobila od tada. Opel je od starta krasila želja da mobilnost bude dostupna svima, a ne samo bogatim pojedincima, pa u skladu sa tim kompanija i danas funkcioniše pod motom Budućnost pripada svima.


Ponosno zakorači u prvu klasu: Doživi Grandland X - nesvakidašnji SUV koji privlači pažnju oštrim linijama, muskularnom siluetom i sportskim izgledom. Krenite u susret sledećoj avanturi u dinamičnom, rafiniranom i efikasnom vozilu. Grandland X možete dobiti već po cijeni od 21580 EUR.

 

Dizajniran specijalno za vas. Vrijeme za posao, vrijeme za pauzu, vrijeme za nas, vrijeme za sebe... Crossland X je spreman na sve zahvaljujući izuzetnoj fleksibilnosti, vodećim inovacijama u klasi i energičnom SUV dizajnu! Crossland X – Za život pun mogućnosti, može biti vaš već od 14980 EUR.

 

Iskoristite priliku da nabavite Vaše omiljene Njemce, po posebnim cijenama.Kontaktirajte nas

Zatražite test vožnju

Kontakt

Polja označena sa * su obavezna.
Vaše lične podatke obrađuje odgovarajući kontrolor kao što je opisano u Izjavi o zaštiti privatnosti.

Više informacija koje se tiču vaših prava u vezi sa zaštitom privatnosti, kao i naše konkakt podatke, naći ćete ovdje.
Idi na vrh