loading

PROSTRAN, UDOBAN I PRAKTIČAN.

Zbog loše organizacije izgubi se mnogo dragocenog vremena. Opel Vivaro pruža viši nivo komfora, udobnosti radnika i načina odlaganja stvari.

Opel Vivaro – Okruženje vozača

Okruženje vozača

Visoko postavljena ručica menjača na instrument tabli, upravljač podesiv po visini i dubini s daljinskim komandama za sistem info-zabave, sedište podesivo u 6 pravaca s naslonom za ruku i potporom za lumbalni deo, uz pregledne instrumente pružaju vozaču osećaj komfora i potpune kontrole.

Opel Vivaro – Prostor za odlaganje stvari

Obilje skladišnog prostora u kabini

9 otvorenih i zatvorenih pretinaca na instrument tabli, optimalno postavljeni držači šolja i ukupna zapremina skladišnog prostora na instrument tabli od preko 24 litra s prostorom od 54 litra ispod opcione kancelarijske klupe, znače da ima mesta za sve što vam je potrebno za obavljanje posla.

Opel Vivaro – Kancelarijska klupa

Opremljen za obavljanje posla

Praktična, demontažna tabla za držanje papira koja se može čvrsto postaviti u uspravan položaj, čuva važne papire na dohvat ruke vozaču i štedi vreme traženja. Elementi pokretne kancelarije su:

  • Kancelarijska klupa s preklopivim središnjim delom otkriva demontažnu tablu za držanje papira i pretinac podesan za tablet ili laptop.
  • Bazu za pametni telefon na instrument tabli.
  • Bazu za tablet u gornjoj zoni instrument table.

Za dodatnu efikasnost, tu su otvaranje i startovanje bez ključa i selektivno zaključavanje vrata.

Opel Vivaro - Navi 80 IntelliLink

Prvoklasni Sistem za informisanje i zabavu

Na raspolaganju vam je spektar naprednih sistema za informisanje i zabavu. Pojedinačni-DIN R16 BT USB i dupli-DIN CD18 BT USB obezbedjuju slušanje audio sadržaja preko Bluetooth® veze i telefoniranje bez korišćenja ruku, a USB utičnice u instrument tabli i eksterni USB omogućuju povezivanje s mobilnim uredjajima.

NAVI 50 IntelliLink dodaje 7 ˝ taktilni kolor ekran s mapama zapadne ili istočne Evrope. Besplatna aplikacija 'AHA' na povezanim pametnim telefonima preko taktilnog ekrana omogućuje pristup društvenim mrežama kao što su Facebook ili Twitter, kao i radio stanicama na Internetu. Za iPhone, dostupan je i Siri za govorne komande. Najsavremeniji NAVI 80 IntelliLink omogućuje dodatne funkcije, poput prikaza u 3D iz ptičje perspektive, unapredjen sistem govornih komandi i slušanje audio sadržaja preko Bluetooth® veze. Ovaj ekran ujedno funkcioniše i kao monitor Kamere za hod unazad.

Opel Vivaro – Kamera za hod unazad

Više komfora. Manje stresa.

Opcije unutrašnjih klima uredjaja uključuju manuelni klima uredjaj i sistem Elektronske kontrole temperaturnih uslova (ECC) isključivo za vozačku kabinu.

Pomoću Kamere za hod unazad, možete videti kuda idete i sprečiti krivudanje prilikom vožnje unazad. Slika se prikazuje s dinamičkim smernicama na taktilnom ekranu navigacionog sistema ili sa statičkim smernicama na unutrašnjem retrovizoru.

Slika može prikazivati opcionu opremu.

Opel će uložiti razumne napore kako bi obezbedio da ovaj sajt sadrži tačne i ažurirane podatke, ali ne prihvata nikakvu odgovornost za eventualna potraživanja odnosno gubitke nastale kao rezultat oslanjanja na sadržaj ovog sajta. Neke od informacija na ovom sajtu mogu biti netačne zbog promene proizvoda do kojih može doći nakon njihovog plasmana na tržište. Neka opisana ili prikazana oprema može biti dostupna samo u nekim zemljama ili samo uz doplatu. Opel zadržava pravo izmene specifikacije proizvoda u bilo kom trenutku. Za ažuriranu specifikaciju proizvoda dostupnih u vašoj zemlji, molimo obratite se svom dileru Opela.
Idi na vrh