loading

DOVOLJNO PROSTORA ZA 1.2 tonE.

Optimalan dizajn, maksimum ravnog utovarnog prostora i lak pristup znače da u Opelu Vivaro možete da prevezete šta god poželite.

Opel Vivaro – Kapacitet tovarnog prostora

Mesta za sve

Dve dužine i dve visine obezbedjuju zapreminu tovarnog prostora do 8.6 kubnih metara za Panel kombi. Dužina tovarnog prostora iznosi 2537 mm na kraćim, a 2937 mm na dužim verzijama. Unutrašnji tovarni prostor ima idealan raspored za prevoz do tri Euro-palete uz mogućnost lakog utovara.

Opel Vivaro – Opciona zadnja vrata

Lak pristup – opcija za utovar ekstra dugog tereta

Bočna vrata izuzetne širine koja omogućavaju ulaz Euro paleta, kao i zadnja vrata s opcionim uglom otvaranja od maksimalno 250 stepeni obezbedjuju lak pristup tovarnom prostoru. Postoji i opcija podižućih zadnjih vrata. Opcija za prolaz dugačkog tereta preko FlexCargo sistema uključuje vratanca za prolaz tereta u pregradi, a prednje suvozačko sedište dopušta prevoz tereta maksimalne dužine 3750 mm na kraćoj verziji ili 4150 mm na dužoj verziji.

Opel Vivaro - Zaštita

Sigurno i bezbedno

Teret je optimalno obezbedjen, a radnici dodatno zaštićeni optimalno postavljenim ušicama. Za zaštitu unutrašnjosti, tu je širok izbor drvenih podnih i zidnih panela, skrojenih da omoguće slobodan pristup kako standardnim, tako i opciono dostupnim kukama, ušicama i sl.

Sistem nosača

Sortimo Simpleco sistem nosača napravljen je od izdržljivih, ali laganih materijala i omogućuje vam da sami odlučujete o rasporedu postolja i pretinaca. Beskrajno prilagodljiv Sortimo Globelyst sistem je odgovor na svaki problem u vezi s odlaganjem stvari. Praktične Bott Craftsman police i fioke male mase i velike čvrstoće, napravljene su tako da se savršeno uklapaju u vaš kombi.

Slika može prikazivati opcionu opremu.

Opel će uložiti razumne napore kako bi obezbedio da ovaj sajt sadrži tačne i ažurirane podatke, ali ne prihvata nikakvu odgovornost za eventualna potraživanja odnosno gubitke nastale kao rezultat oslanjanja na sadržaj ovog sajta. Neke od informacija na ovom sajtu mogu biti netačne zbog promene proizvoda do kojih može doći nakon njihovog plasmana na tržište. Neka opisana ili prikazana oprema može biti dostupna samo u nekim zemljama ili samo uz doplatu. Opel zadržava pravo izmene specifikacije proizvoda u bilo kom trenutku. Za ažuriranu specifikaciju proizvoda dostupnih u vašoj zemlji, molimo obratite se svom dileru Opela.
Idi na vrh