loading

FANTASTIČAN STIL.

Projektovan da privuče pažnju elegancijom i funkcionalnošću. Opel Vivaro. Jednostavno korak ispred svih.

Opel Vivaro – Robustan i elegantan

Robustan i elegantan

Jedinstvene Opelove elemente dizajna čine:

  • Hromirani Opel amblemi napred i pozadi.
  • Karakteristična „krilna“ svetla za dnevnu vožnju.
  • Efektni bočni paneli oblika „sečiva".
  • Usek u karoseriji.
  • Hromirani elementi u zoni prednjih svetala.
Opel Vivaro – Vizitkarta na točkovima

Vaša vizitkarta na točkovima

Standardno pouzdan Opel Vivaro, u stilskom pogledu otkriva svoju robusnu prirodu širokim, stabilnim stavom. Komfor u vožnji na duge relacije i preglednost sa svih strana očituju se u podignutom profilu kabine, podignutoj liniji krova i velikim staklenim površinama.

Jedinstven stil i očigledan visok kvalitet, naročito u kombinaciji s ecoFLEX amblemom, šalju jasnu poruku o vama i vašoj kompaniji. Ima i dovoljno mesta za brendiranje vozila. Opel Vivaro je idealna vizitkarta.

Svetla, prozračna i udobna kabina, u kojoj čak i boje i materijali doprinose udobnosti radnika ili putnika. Ona predstavlja savršeno poslovno okruženje, povezano i dostupno za kontakt, a ergonomski idealno.

Slika može prikazivati opcionu opremu.

Opel će uložiti razumne napore kako bi obezbedio da ovaj sajt sadrži tačne i ažurirane podatke, ali ne prihvata nikakvu odgovornost za eventualna potraživanja odnosno gubitke nastale kao rezultat oslanjanja na sadržaj ovog sajta. Neke od informacija na ovom sajtu mogu biti netačne zbog promene proizvoda do kojih može doći nakon njihovog plasmana na tržište. Neka opisana ili prikazana oprema može biti dostupna samo u nekim zemljama ili samo uz doplatu. Opel zadržava pravo izmene specifikacije proizvoda u bilo kom trenutku. Za ažuriranu specifikaciju proizvoda dostupnih u vašoj zemlji, molimo obratite se svom dileru Opela.
Idi na vrh