loading

 Naša kompanija “Osmanagić Co” nastala je transformacijom jedne od prvih privatnih firmi u Crnoj Gori. Njeni počeci su vezani za 1972. godinu kada je pod nazivom “Auto servis Osmanagić Faruk” osnovano prvobitno preduzeće sa sjedištem u Nikšiću.

 

Osnova na kojoj smo gradili uspjeh kompanije je prije svega velika ljubav prema automobilima i auto sportu. O toj nemjerljivoj ljubavi, uloženom trudu i sredstvima svjedoče šampionska obilježja osvojena na mnogim šampionatima u zemlji i inostranstvu, a nastala su kao plod razvijanja porodične tradicije prenošene od đeda Faruka pa do unuka Emira… 

 

Od servisa do kompanije

 

 

 Predanim i kontinuiranim radom članova porodice Osmanagić, tadašnji auto servis  se od osnivanja do danas permanentno transformisao i prerastao u kompaniju koja zadovoljava sve evropske standarde.

 

Potpisivanjem ugovora 2007. godine postali smo ovlašćeni zastupnici za prodaju i servisiranje Opel vozila na teritoriji Crne Gore.

 

 

 

Danas…to izgleda ovako

 

 

 

 Svjesni smo da u potrošačkom društvu i u vremenu u kom djelujemo, svoje konkurentske prednosti moramo graditi kroz uvažavanje potreba I želja naših klijenata  tako što ćemo im pružiti vrhunsku uslugu prodaje, post-prodaje i servisa.

 

“Osmanagić Co” u svom elitnom salonu i uz tradicionalno visok kvalitet usluge i podrške, garantuje zadovoljstvo korišćenja Opelovih modela. Fleksibilnost u uslovima plaćanja je obezbijeđena kroz našu saradnju sa velikim finansijskim institucijama i leasing kućama u Crnoj Gori.

 

U stanju smo da izađemo u susret kupcima istančanog ukusa i obezbijedimo modele koji će svojom opremom i karakteristikama zadovoljiti njihova čula.

 

WE CAN FEEL YOUR EMOTION!

Idi na vrh